Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Sitemizde Link Yenileme Kuralları Vardır. Bu Kurallar İlgili Kategoride Sağda Uyarı Şeklinde Berlirtilmiştir. Kurallar Dahilinde Olmayan Hiç Bir Konu Linki Binlerce Kez Yorumlansa da Yenilenmez.

m720p Avatar: Ateş ve Kül - 2025 - [TR-EN] - tt1757678

admin

admin

Yönetim Ekibi
Yönetici
8kknNk7PbOcDUXynUZYZ7EHnKAA.jpg

acik.png

Pandora gezegeninde geçen destansı macera devam ediyor. Jake Sully ve Neytiri'nin ailesi, Pandora'nın ateş kabilesiyle tanışır ve yeni tehditlerle yüzleşirler. İnsanlar, Pandora'nın kaynaklarını sömürmeye devam ederken, Na'vi halkı doğayla uyum içinde yaşamaya çalışır. Jake ve Neytiri, ailelerini korumak ve Pandora'yı savunmak için büyük bir mücadeleye girişirler.

nfo.png

Format : Matroska at 1 580 kb/s
Length : 2.18 GiB for 3 h 17 min 24 s 880 ms

Video #0 : AVC at 969 kb/s
Aspect : 1280 x 692 (1.850) at 24.000 FPS

Audio #0 : E-AC-3 at 384 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : tr

Audio #1 : AAC LC at 225 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : en

Text #0 : UTF-8

Text #1 : UTF-8

Text #2 : UTF-8
Language : en

frag.png

indir.png

İndiremiyorum bir linke atıyor oradan başka bir şeye hiç bir şekilde indiremedim

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Kırık Linkli Konuların Linkleri Sadece Konuyu Raporladığınızda Yenilenir. Konu Altına Yorum Yaptığınızda Yenilenmez. İndirme Linklerine Nasıl Erişilir Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ
Geri