Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Sitemizde Link Yenileme Kuralları Vardır. Bu Kurallar İlgili Kategoride Sağda Uyarı Şeklinde Berlirtilmiştir. Kurallar Dahilinde Olmayan Hiç Bir Konu Linki Binlerce Kez Yorumlansa da Yenilenmez.

m720p Karate Kid: Efsane Dövüşçüler - 2025 - [TR-EN] - tt1674782

admin

admin

Yönetim Ekibi
Yönetici
pIcPHrIvC02KBwXbRqBd3jOhELU.jpg

acik.png

Pekin'den New York'a taşınan ve Kung Fu yeteneği olan genç Li Fong'un hikâyesi anlatılıyor. Ailevi bir trajedinin ardından yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Li, bir arkadaşına yardım etmek için bir karate turnuvasına katılmaya karar verir. Ancak Kung Fu bilgisi yeterli olmadığından eğitmeni Bay Han, orijinal Karate Kid olan Daniel LaRusso'dan yardım ister. İkili, Li'yi hem Kung Fu hem de karate teknikleriyle eğiterek onu turnuvaya hazırlar.

nfo.png

Format : Matroska at 1 583 kb/s
Length : 1.04 GiB for 1 h 34 min 6 s 677 ms

Video #0 : AVC at 971 kb/s
Aspect : 1280 x 692 (1.850) at 23.976 (24000/1001) FPS

Audio #0 : E-AC-3 at 384 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : tr

Audio #1 : AAC LC at 226 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : en

Text #0 : UTF-8

Text #1 : UTF-8

Text #2 : UTF-8

Text #3 : UTF-8

frag.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Kırık Linkli Konuların Linkleri Sadece Konuyu Raporladığınızda Yenilenir. Konu Altına Yorum Yaptığınızda Yenilenmez. İndirme Linklerine Nasıl Erişilir Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ
Geri